Καλωσήρθατε!

Το συγκρότημα Αγέρας Σάντα Μαρίνα (Αgeras Santa Marina) βρίσκεται στο νησί της Λευκάδας στην ομώνυμη τοποθεσία σε ένα αγρόκτημα που απέχει 1500 μέτρα από την πόλη της Λευκάδας και μόλις 200 μέτρα από την παραλία του Αγίου Ιωάννη μια από τις καλύτερες παραλίες στο δυτικό μέρος του νησιού βραβευμένη επανειλημμένα με γαλάζια σημαία και διάσημη σε όσους ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ (windsurfing και kite surfing).

Διαμονή

Το συγκρότημα ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2016 με την αποπεράτωση ενός διαμερίσματος 70 τμ δύο υπνοδωματίων, ενός ανεμόμυλου 70 τμ δύο υπνοδωματίων και πισίνας. Τα παλιά χρόνια χρησιμοποιούσαν τον αέρα και την κατεύθυνσή του κάθε φορά, για να προβλέψουν τις αλλαγές του καιρού. Επειδή ιδίως το καλοκαίρι ο αέρας προσφέρει ένα γλυκό χάδι δροσιάς στην περιοχή και λόγω της τοποθεσίας που βρισκόμαστε, ονομάσαμε το συγκρότημα Αγέρας Σάντα Μαρίνα (Αgeras Santa Marina).

Παροχές

Ανακαλύψτε τις παροχές των Διαμερισμάτων Αγέρας Σάντα Μαρίνα.

Αξιοθέατα

Λίγο έξω απ’ την πόλη και απέναντι ακριβώς απ’ την πλωτή γέφυρα (το άνοιγμά της είναι περίπου 40μ.) βρίσκεται το ενετικό κάστρο της Αγίας Μαύρας.

Περιοχή Αγίου Ιωάννη

Η παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού και απέχει μόλις 1500 μέτρα από την πόλη της Λευκάδας.