Καλωσήρθατε!

Το συγκρότημα Αγέρας Σάντα Μαρίνα (Αgeras Santa Marina) βρίσκεται στο νησί της Λευκάδας στην ομώνυμη τοποθεσία σε ένα αγρόκτημα που απέχει 1500 μέτρα από την πόλη της Λευκάδας και μόλις 200 μέτρα από την παραλία του Αγίου Ιωάννη μια από τις καλύτερες παραλίες στο δυτικό μέρος του νησιού βραβευμένη επανειλημμένα με γαλάζια σημαία και διάσημη σε όσους ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ (windsurfing και kite surfing).

Διαμονή

Το Ageras Santa Marina είναι ένα μικρό συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων που αποτελείται από ένα στούντιο (Λεβάντες) κατάλληλο για 2-3 άτομα, τέσσερις μεζονέτες 35 τ.μ. χωρητικότητας 2-3 ατόμων έκαστη εξ αυτών (Πουνέντες-Μαΐστρος-Τραμουντάνα-Γραίος), ένα διαμέρισμα 65 τ.μ. (Όστρια) που είναι κατάλληλο για φιλοξενία μέχρι 4 ατόμων, ένα διαμέρισμα 70 τ.μ. (Σιρόκος) στο οποίο μπορούν να διαμείνουν 4-5 άτομα, μία μεζονέτα- ανεμόμυλο 70 τ.μ. (Γαρμπής) που καλύπτει τις ανάγκες φιλοξενίας 4-5 ατόμων και δύο μεζονέτες 100 τ.μ./ έκαστη που η κάθε μία είναι κατάλληλη για 4-5 άτομα.

Παροχές

Ανακαλύψτε τις παροχές των Διαμερισμάτων Αγέρας Σάντα Μαρίνα.

Αξιοθέατα

Λίγο έξω απ’ την πόλη και απέναντι ακριβώς απ’ την πλωτή γέφυρα (το άνοιγμά της είναι περίπου 40μ.) βρίσκεται το ενετικό κάστρο της Αγίας Μαύρας.

Περιοχή Αγίου Ιωάννη

Η παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού και απέχει μόλις 2.000 μέτρα από την πόλη της Λευκάδας.