Διαμονή

Το Ageras Santa Marina είναι ένα μικρό συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων που αποτελείται από ένα στούντιο (Λεβάντες) κατάλληλο για 2-3 άτομα, τέσσερις μεζονέτες 35 τ.μ. χωρητικότητας 2-3 ατόμων έκαστη εξ αυτών (Πουνέντες-Μαΐστρος-Τραμουντάνα-Γραίος), ένα διαμέρισμα 65 τ.μ. (Όστρια) που είναι κατάλληλο για φιλοξενία μέχρι 4 ατόμων, ένα διαμέρισμα 70 τ.μ. (Σιρόκος) στο οποίο μπορούν να διαμείνουν 4-5 άτομα, μία μεζονέτα- ανεμόμυλο 70 τ.μ. (Γαρμπής) που καλύπτει τις ανάγκες φιλοξενίας 4-5 ατόμων και δύο μεζονέτες 100 τ.μ./ έκαστη που η κάθε μία είναι κατάλληλη για 4-5 άτομα.

Τα χρώματα του πράσινου και του γαλάζιου που πλαισιώνουν το συγκρότημα, ο ήχος της θάλασσας και η μικρή απόσταση που χωρίζει το Ageras Santa Marina από την βοή της πόλης της Λευκάδας χαρίζουν στον επισκέπτη αξέχαστες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Στούντιο

Το studio των 30 τμ διαθέτει σε ενιαίο χώρο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό, μπάνιο, κλιματιστικό…

Διαμέρισμα 65 τ.μ.

Η μεζονέτα των 65 τ.μ. (Όστρια) διαθέτει στον πρώτο όροφο καθιστικό με γωνιακό καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι κατάλληλο για δύο άτομα, τραπέζι κουζίνας, μπάνιο, κλιματιστικό, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα.

Διαμέρισμα 35τ.μ.

Καθένα από τα διαμερίσματα (μεζονέτες) των 35 τ.μ. διαθέτει καθιστικό με καναπέ‒ κρεβάτι (κατάλληλο για ένα άτομο), επίπεδη τηλεόραση, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι και κλιματιστικό.

Μεζονέτα 70 τ.μ. Ανεμόμυλος

Ο Ανεμόμυλος (Σιρόκος) είναι μεζονέτα των 70 τ.μ.. Ο ισόγειος όροφος αποτελείται από πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό με καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι και τζάκι.

Διαμέρισμα 70 τμ (Γαρμπής)

Το ισόγειο διαμέρισμα των 70 τ.μ. (Γαρμπής) αποτελείται από καθιστικό με γωνιακό καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα, μπάνιο και δύο κρεβατοκάμαρες με υπέροχη θέα σε βουνό και πισίνα.

Διαμέρισμα 100 τ.μ.

Τα διαμερίσματα-μεζονέτες των 100 τμ διαθέτουν 2 κρεβατοκάμαρες με υπέροχη θέα σε βουνό και θάλασσα, σαλόνι με τζάκι…