Στούντιο

Το studio των 30 τμ διαθέτει σε ενιαίο χώρο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό, μπάνιο, κλιματιστικό, πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι, και τηλεόραση TFT. Το διαμέρισμα διαθέτει δική του βεράντα με έπιπλα κήπου.

Στο χώρο του συγκροτήματος, τέλος, υπάρχει ελεύθερο Wi-Fi, χώρος στάθμευσης, πισίνα, παιδική χαρά, μπάρπεκιου με καθιστικό, και ένας όμορφα διακοσμημένος εξωτερικός χώρος.

Η κυριαρχία του ξύλου και της πέτρας εναρμονισμένα με ζεστά χρώματα προσφέρουν ταυτόχρονα την εντύπωση του μοντέρνου και του κλασικού. Η μοναδικότητα της κατασκευής του με τεχνητή πέτρα, σε συνδυασμό με τον άρτια εξοπλισμένο και διακοσμημένο χώρο, εξασφαλίζουν στον επισκέπτη μια άνετη διαμονή σε ένα υπέροχο και ευχάριστο περιβάλλον.
 Ανακαλύψτε άλλα Δωμάτια

Διαμέρισμα 65 τ.μ.

Η μεζονέτα των 65 τ.μ. (Όστρια) διαθέτει στον πρώτο όροφο καθιστικό με γωνιακό καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι κατάλληλο για δύο άτομα, τραπέζι κουζίνας, μπάνιο, κλιματιστικό, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα.

Διαμέρισμα 35τ.μ.

Καθένα από τα διαμερίσματα (μεζονέτες) των 35 τ.μ. διαθέτει καθιστικό με καναπέ‒ κρεβάτι (κατάλληλο για ένα άτομο), επίπεδη τηλεόραση, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι και κλιματιστικό.

Διαμέρισμα 100 τ.μ.

Τα διαμερίσματα-μεζονέτες των 100 τμ διαθέτουν 2 κρεβατοκάμαρες με υπέροχη θέα σε βουνό και θάλασσα, σαλόνι με τζάκι...

Διαμέρισμα 70 τμ (Γαρμπής)

Το ισόγειο διαμέρισμα των 70 τ.μ. (Γαρμπής) αποτελείται από καθιστικό με γωνιακό καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα, μπάνιο και δύο κρεβατοκάμαρες με υπέροχη θέα σε βουνό και πισίνα.