Πληροφορίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ

- Check in γίνεται πάντα μετά την 14 00 και check out πριν τις 11 30 για να υπάρχει χρόνος καθαριότητας και σωστής προετοιμασίας του κάθε διαμερίσματος.
- Καθαριότητα και αλλαγή σεντονιών και πετσετών γίνεται κάθε 4 ημέρες (μετά τη τρίτη διανυκτέρευση και αν η κράτηση είναι μεγαλύτερη των 4 διανυκτερεύσεων ) και από ώρα 11:00π.μ-14:00μ.μ. Αυτή την ώρα το διαμέρισμα θα πρέπει να είναι διαθέσιμο αν θέλετε να γίνει καθαριότητα δεδομένου ότι τις άλλες ώρες είναι δυνατόν να ενοχληθούν οι υπόλοιποι ένοικοι που πιθανόν να θέλουν να ξεκουραστούν ή να κοιμηθούν. Στην περιοδική καθαριότητα δεν περιλαμβάνεται η καθαριότητα των σκευών της κουζίνας που είναι ευθύνη του διαμένοντα. Αποκομιδή σκουπιδιών και αλλαγή σακουλών στους εσωτερικούς κάδους γίνεται καθημερινά.
- Κατά την τελική αποχώρηση των πελατών τα διαμερίσματα πρέπει να παραδίδονται σε καλή κατάσταση και χωρίς φθορές.
- Για να λειτουργήσει το ρεύμα πρέπει να μπαίνει η κάρτα που είναι στα κλειδιά σας στην ανάλογη θέση. Όταν κάποιος απομακρύνεται από το δωμάτιο να παίρνετε μαζί σας την κάρτα για λόγους ασφαλείας (αποφυγή λειτουργίας συσκευών που πιθανόν ξεχάστηκαν ανοιχτές όπως κουζίνα κλπ).
- Απαγορεύεται η ρίψη χαρτιών και άλλων αντικειμένων μέσα στην τουαλέτα.
- Τα αυτοκίνητα πρέπει να κινούνται με προσοχή και μικρή ταχύτητα εντός του χώρου και πρέπει να τοποθετούνται στο χώρο στάθμευσης των πελατών.
- Η χρήση της πισίνας είναι ελεύθερη για τους ενήλικες ενώ για τα παιδιά είναι υπεύθυνοι οι γονείς ή οι συνοδοί τους. Πρέπει να εφαρμόζονται επακριβώς οι κανόνες χρήσης και το ωράριο λειτουργίας της πισίνας όπως αυτά αναγράφονται στη σχετική πινακίδα που υπάρχει στο χώρο πέριξ της πισίνας.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ: Άγιος Ιωάννης Λευκάδας
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ: 16 χλμ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: 360 χλμ οδικώς
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : 360 χλμ οδικώς
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ : 1500 μέτρα
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ : 200 μετρα

Δραστηριότητες στην Λευκάδα

Η πόλη της Λευκάδας που βρίσκεται μόλις στα 1500 μέτρα από τα διαμερίσματα διαθέτει υπέροχα εστιατόρια καφέ και μπαρ...

Επικοινωνία

Πληροφορίες επικοινωνίας με το Ageras Santa Marina.