Πληροφορίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ

- Check in γίνεται πάντα μετά τις 14 00 και check out πριν τις 11 30 για να υπάρχει επαρκής χρόνος καθαριότητας και άρτιας προετοιμασίας του κάθε διαμερίσματος.
- Παροχή καθαρισμού και αλλαγής κλινοσκεπασμάτων και πετσετών γίνεται κάθε 4 ημέρες (μετά τη τρίτη διανυκτέρευση και μεταξύ 11:00 -14:00. Αυτή την χρονική περίοδο το διαμέρισμα θα πρέπει να είναι διαθέσιμο προς τακτοποίηση δεδομένου του γεγονότος ότι τις άλλες ώρες είναι πιθανό να ενοχληθούν οι υπόλοιποι ένοικοι. Στην περιοδική καθαριότητα δεν περιλαμβάνεται η καθαριότητα των σκευών της κουζίνας που είναι ευθύνη του διαμένοντα. Αποκομιδή απορριμμάτων γίνεται καθημερινά.
- Κατά την τελική αποχώρησή σας το διαμέρισμα πρέπει να παραδίδεται σε καλή κατάσταση και χωρίς φθορές.
- Για να λειτουργήσει το ρεύμα πρέπει η κάρτα που είναι στα κλειδιά σας να τοποθετείται στην ανάλογη θέση. Όταν απομακρύνεστε από το διαμέρισμα καλείστε να παίρνετε μαζί σας την κάρτα για λόγους ασφαλείας (αποφυγή λειτουργίας συσκευών που πιθανόν ξεχάστηκαν ανοιχτές όπως κουζίνα κλπ) καθώς και για την προστασία του περιβάλλοντος.
- Απαγορεύεται η ρίψη χαρτιών και άλλων αντικειμένων μέσα στην τουαλέτα.
- Τα αυτοκίνητα πρέπει να κινούνται με προσοχή και μικρή ταχύτητα εντός του χώρου και πρέπει να τοποθετούνται στο χώρο στάθμευσης των πελατών.
- Η χρήση της πισίνας είναι ελεύθερη για τους ενήλικες ενώ για τα παιδιά είναι υπεύθυνοι οι γονείς ή οι συνοδοί τους. Πρέπει να εφαρμόζονται επακριβώς οι κανόνες χρήσης και το ωράριο λειτουργίας της πισίνας όπως αυτά αναγράφονται στη σχετική πινακίδα που υπάρχει στον χώρο πέριξ της πισίνας.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ: Άγιος Ιωάννης Λευκάδας
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ: 16 χλμ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: 360 χλμ οδικώς
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : 360 χλμ οδικώς
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ : 1500 μέτρα
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ : 200 μετρα

Δραστηριότητες στην Λευκάδα

Η πόλη της Λευκάδας που βρίσκεται μόλις δύο χιλιόμετρα από το συγκρότημα και διαθέτει πολλές επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Επικοινωνία

Πληροφορίες επικοινωνίας με το Ageras Santa Marina.