Πληροφορίες - Αγέρας Σάντα Μαρίνα Διαμερίσματα στη Λευκάδα, στον Άγιο Ιωάννη

Πληροφορίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ

- Check in γίνεται πάντα μετά τις 15:00 και check out πριν τις 11:00 για να υπάρχει επαρκής χρόνος καθαριότητας και άρτιας προετοιμασίας του κάθε διαμερίσματος.
- Παροχή καθαρισμού και αλλαγής κλινοσκεπασμάτων και πετσετών γίνεται κάθε 4 ημέρες (μετά τη τρίτη διανυκτέρευση και μεταξύ 11:00 -14:00. Αυτή την χρονική περίοδο το διαμέρισμα θα πρέπει να είναι διαθέσιμο προς τακτοποίηση δεδομένου του γεγονότος ότι τις άλλες ώρες είναι πιθανό να ενοχληθούν οι υπόλοιποι ένοικοι. Στην περιοδική καθαριότητα δεν περιλαμβάνεται η καθαριότητα των σκευών της κουζίνας που είναι ευθύνη του διαμένοντα. Αποκομιδή απορριμμάτων γίνεται καθημερινά.
- Κατά την τελική αποχώρησή σας το διαμέρισμα πρέπει να παραδίδεται σε καλή κατάσταση και χωρίς φθορές.
- Για να λειτουργήσει το ρεύμα πρέπει η κάρτα που είναι στα κλειδιά σας να τοποθετείται στην ανάλογη θέση. Όταν απομακρύνεστε από το διαμέρισμα καλείστε να παίρνετε μαζί σας την κάρτα για λόγους ασφαλείας (αποφυγή λειτουργίας συσκευών που πιθανόν ξεχάστηκαν ανοιχτές όπως κουζίνα κλπ) καθώς και για την προστασία του περιβάλλοντος.
- Απαγορεύεται η ρίψη χαρτιών και άλλων αντικειμένων μέσα στην τουαλέτα.
- Τα αυτοκίνητα πρέπει να κινούνται με προσοχή και μικρή ταχύτητα εντός του χώρου και πρέπει να τοποθετούνται στο χώρο στάθμευσης των πελατών.
- Η χρήση της πισίνας είναι ελεύθερη για τους ενήλικες ενώ για τα παιδιά είναι υπεύθυνοι οι γονείς ή οι συνοδοί τους. Πρέπει να εφαρμόζονται επακριβώς οι κανόνες χρήσης και το ωράριο λειτουργίας της πισίνας όπως αυτά αναγράφονται στη σχετική πινακίδα που υπάρχει στον χώρο πέριξ της πισίνας.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Περιοχή: Άγιος Ιωάννης Λευκάδας
Απόσταση από το αεροδρόμιο Ακτίου (PVK): 16 χλμ
Απόσταση από την Αθήνα: 360 χλμ οδικώς
Απόσταση από τη Θεσσαλονίκη: 360 χλμ οδικώς
Απόσταση από το κέντρο της Λευκάδας: 1.500 μέτρα
Απόσταση από την πλησιέστερη παραλία: 200 μέτρα

Δραστηριότητες στην Λευκάδα

Η πόλη της Λευκάδας που βρίσκεται μόλις δύο χιλιόμετρα από το συγκρότημα και διαθέτει πολλές επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Επικοινωνία

Πληροφορίες επικοινωνίας με το Ageras Santa Marina.