Αγέρας Σάντα Μαρίνα Διαμερίσματα στη Λευκάδα, στον Άγιο Ιωάννη

A home away from home

Καλώς ήρθατε στο «Ageras Santa Marina», το συγκρότημα που απέχει 1.500 μέτρα από την πόλη της Λευκάδας και συνδυάζει τις ανέμελες στιγμές των διακοπών με την εμπειρία της ζεστής φιλοξενίας από το 2010.
Μόλις 200 μέτρα από τη διάσημη και βραβευμένη παραλία του Αγίου Ιωάννη, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα «Ageras Santa Marina» αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του windsurf και kitesurf.

Διαμονή

Το συγκρότημα ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2016 με την αποπεράτωση ενός διαμερίσματος 70 τμ δύο υπνοδωματίων, ενός ανεμόμυλου 70 τμ δύο υπνοδωματίων και πισίνας. Τα παλιά χρόνια χρησιμοποιούσαν τον αέρα και την κατεύθυνσή του κάθε φορά, για να προβλέψουν τις αλλαγές του καιρού. Επειδή ιδίως το καλοκαίρι ο αέρας προσφέρει ένα γλυκό χάδι δροσιάς στην περιοχή και λόγω της τοποθεσίας που βρισκόμαστε, ονομάσαμε το συγκρότημα Αγέρας Σάντα Μαρίνα (Αgeras Santa Marina).

Παροχές

Ανακαλύψτε τις παροχές των Διαμερισμάτων Αγέρας Σάντα Μαρίνα.

Αξιοθέατα

Λίγο έξω απ’ την πόλη και απέναντι ακριβώς απ’ την πλωτή γέφυρα (το άνοιγμά της είναι περίπου 40μ.) βρίσκεται το ενετικό κάστρο της Αγίας Μαύρας.

Περιοχή Αγίου Ιωάννη

Η παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού και απέχει μόλις 2.000 μέτρα από την πόλη της Λευκάδας.