Διαμέρισμα 65 τ.μ. - Αγέρας Σάντα Μαρίνα Διαμερίσματα στη Λευκάδα, στον Άγιο Ιωάννη

Διαμέρισμα 65 τ.μ.

Η μεζονέτα των 65 τ.μ. (Όστρια) διαθέτει στον πρώτο όροφο καθιστικό με γωνιακό καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι κατάλληλο για δύο άτομα, τραπέζι κουζίνας, μπάνιο, κλιματιστικό, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα και smart τηλεόραση 32’’.

Στον δεύτερο όροφο υπάρχει κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και μικρό σαλόνι, κλιματιστικό και επίπεδη τηλεόραση. Από εκεί απολαμβάνει κανείς την υπέροχη θέα σε βουνό και θάλασσα από πέντε παράθυρα. Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου και θέα στον κήπο και την πισίνα.

 Ανακαλύψτε άλλα Δωμάτια

Στούντιο

O ενιαίος χώρος των 30 τμ διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ που μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι, μπάνιο, κλιματιστικό...

Διαμέρισμα 35τ.μ.

Καθένα από τα διαμερίσματα (μεζονέτες) των 35 τ.μ. διαθέτει καθιστικό με καναπέ‒ κρεβάτι (κατάλληλο για ένα άτομο), τηλεόραση smart 32’’, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι και κλιματιστικό.

Διαμέρισμα 70 τμ (Γαρμπής)

Το ισόγειο διαμέρισμα των 70 τ.μ. (Γαρμπής) αποτελείται από καθιστικό με γωνιακό καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα, μπάνιο και δύο κρεβατοκάμαρες με υπέροχη θέα σε βουνό και πισίνα.