Μεζονέτα 70 τ.μ. Ανεμόμυλος - Αγέρας Σάντα Μαρίνα Διαμερίσματα στη Λευκάδα, στον Άγιο Ιωάννη

Μεζονέτα 70 τ.μ. Ανεμόμυλος

Ο Ανεμόμυλος (Σιρόκος) είναι μεζονέτα των 70 τ.μ.. Ο ισόγειος όροφος αποτελείται από πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό με καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι και τζάκι, WC, και πλυντήριο ρούχων. Στον πρώτο από τον ισόγειο όροφο υπάρχουν δύο κρεβατοκάμαρες με υπέροχη θέα σε βουνό και θάλασσα (με διπλό κρεβάτι σε κάθε μία από αυτές) και μπάνιο. Στον χώρο του καθιστικού και σε κάθε υπνοδωμάτιο υπάρχουν επίπεδες τηλεοράσεις και κλιματιστικά. Το διαμέρισμα διαθέτει βεράντα με έπιπλα εξωτερικού χώρου και θέα στον κήπο και την πισίνα.

 Ανακαλύψτε άλλα Δωμάτια

Διαμέρισμα 35τ.μ.

Καθένα από τα διαμερίσματα (μεζονέτες) των 35 τ.μ. διαθέτει καθιστικό με καναπέ‒ κρεβάτι (κατάλληλο για ένα άτομο), τηλεόραση smart 32’’, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι και κλιματιστικό.

Διαμέρισμα 65 τ.μ.

Η μεζονέτα των 65 τ.μ. (Όστρια) διαθέτει στον πρώτο όροφο καθιστικό με γωνιακό καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι κατάλληλο για δύο άτομα, τραπέζι κουζίνας, μπάνιο...

Διαμέρισμα 70 τμ (Γαρμπής)

Το ισόγειο διαμέρισμα των 70 τ.μ. (Γαρμπής) αποτελείται από καθιστικό με γωνιακό καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα, μπάνιο και δύο κρεβατοκάμαρες με υπέροχη θέα σε βουνό και πισίνα.