Διαμονή - Αγέρας Σάντα Μαρίνα Διαμερίσματα στη Λευκάδα, στον Άγιο Ιωάννη

Διαμονή

Το «Ageras Santa Marina» διαθέτει διαφορετικούς τύπους διαμερισμάτων, φιλοξενώντας με κάθε άνεση οικογένειες, ζευγάρια, παρέες και solo travelers. Το συγκρότημα αποτελείται από ένα στούντιο 30 τ.μ. (Λεβάντες), κατάλληλο για δύο έως τρία άτομα, τέσσερα διαμερίσματα 35 τ.μ. (Πουνέντες, Μαΐστρος, Τραμουντάνα, Γραίος) χωρητικότητας 2 έως 3 ατόμων, ένα διαμέρισμα 65 τ.μ. (Όστρια) που είναι κατάλληλο για φιλοξενία μέχρι και 3 ατόμων, ένα διαμέρισμα 70 τ.μ. (Σιρόκος) στο οποίο μπορούν να διαμείνουν μέχρι 5 άτομα κι έναν ανεμόμυλο 70 τ.μ. (Γαρμπής) που καλύπτει τις ανάγκες φιλοξενίας έως 5 ατόμων.

Τα χρώματα του πράσινου και του γαλάζιου που πλαισιώνουν το οικογενειακό αυτό αγρόκτημα, ο ήχος της θάλασσας και η μικρή απόσταση που χωρίζει το «Ageras Santa Marina» από την βοή της πόλης της Λευκάδας, χαρίζουν στον επισκέπτη αξέχαστες στιγμές ηρεμίας, οικειότητας και χαλάρωσης.

Στούντιο

O ενιαίος χώρος των 30 τμ διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ που μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι, μπάνιο, κλιματιστικό…

Διαμέρισμα 65 τ.μ.

Η μεζονέτα των 65 τ.μ. (Όστρια) διαθέτει στον πρώτο όροφο καθιστικό με γωνιακό καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι κατάλληλο για δύο άτομα, τραπέζι κουζίνας, μπάνιο…

Διαμέρισμα 35τ.μ.

Καθένα από τα διαμερίσματα (μεζονέτες) των 35 τ.μ. διαθέτει καθιστικό με καναπέ‒ κρεβάτι (κατάλληλο για ένα άτομο), τηλεόραση smart 32’’, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι και κλιματιστικό.

Μεζονέτα 70 τ.μ. Ανεμόμυλος

Ο Ανεμόμυλος (Σιρόκος) είναι μεζονέτα των 70 τ.μ.. Ο ισόγειος όροφος αποτελείται από πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό με καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι και τζάκι.

Διαμέρισμα 70 τμ (Γαρμπής)

Το ισόγειο διαμέρισμα των 70 τ.μ. (Γαρμπής) αποτελείται από καθιστικό με γωνιακό καναπέ που αναπτύσσεται σε κρεβάτι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα, μπάνιο και δύο κρεβατοκάμαρες με υπέροχη θέα σε βουνό και πισίνα.